A Pázmányon bevezetett, kötelezően elvégzendő Holokauszt-szemeszterrel mindenki elégedett lehet. Elégedett lehet az izraeli megszállástól minden percben rettegő, s elégedett az évtizedek óta erősödő antiszemitizmus fojtogató légkörében fuldokló honpolgár is.

kotelezo.jpgBárki fejéből is pattant ki ez a remek ötlet, az vagy nem érti Közép-Európa jobb sorsra érdemes lakóinak lélektanát, vagy szimplán csak magasról tesz rá.

Az Elbától keletre ugyanis az átlag halandó - úgy nagyjából az elmúlt száz évben - már megszokta, hogy ami felülről, vagyis a hatalomból érkezik, az csakis rossz, erőltetett, ízléstelen, idegesítő vagy hazug - minősített esetben mindegyik - lehet, tehát valami olyasmi, amit, ha teljesen nem is tudunk kizárni az életünkből, üveges tekintettel magunk elé meredve remegő állkapoccsal elfojtott ásítások közepette valahogy túlélhetünk. Kellő türelemmel.

Ebben a világban, ha valamit meg akarsz utáltatni az emberekkel: tedd kötelezővé. Igen, kontraproduktív a holokauszt kötelezővé tételének ötlete, különösen, ha azt a színpadrendezőnek sem utolsó Ilan Mor promotálja bele az arcunkba.

Nem volt az olyan régen, hogy elfelejtsük: Izrael budapesti nagykövetének vérnyomása nagyot ugrott Boggie háborúellenes dalának egyik színpadképétől, amelyben a gázai bombázások gyermekáldozatainak akart - volna - emléket állítani. Izrael magyarországi nagykövetének szemöldökrángása végül elegendő is volt arra, hogy levegyék a “kellemetlen Izrael-ellenes politikai üzenetet".

Briliáns PR-üzenet volt ez a nagykövettől, és így Izraeltől, de úgy tűnik, ez a siker nem volt elég.

Ahelyett, hogy például a középiskolai történelem oktatást ráznánk gatyába, most az egyik egyetemünk valamiféle erőltetett megfelelési kényszerből olyan dolgot vállal magára, ami nem az ő dolga.

Igen, a holokauszt oktatása a középiskola feladata. Ahogyan a svábok, vagy a felvidéki magyarok kitelepítése, az újvidéki mészárlás, a Maniu gárda, a Kádár-rendszer, vagy épp már a rendszerváltás története is a feladata lenne. Ha képes lenne rá, de nem az.

Így ahelyett, hogy erről folyna vita, most boldogok lehetnek a holokamuzók, holoiparozók, elvégre ismét mondogathatják, hogy ránk erőltetik azt, ami "ugyebár nem is volt sohasenem, meg ami volt, az kevés is volt". És persze boldogok azok, akik a kötelező oktatást követő menetrend szerinti anyázás közepette elővehetik a szokásos lemezt: "ismét erősödött az antiszemitizmus kishazánkban."

-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbegyenes.blog.hu/api/trackback/id/tr987496578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lezsír (törölt) 2015.05.28. 07:44:01

Ennek én tiszta szívből, őszintén örülök!
Anno a marxizmus-leninizmus, politikai gazdaságtan meg a munkásmozgalom története volt lenyomva minden főiskolás és egyetemista torkán kötelező jelleggel, függetlenül attól, hogy a hallgató német nyelvszakos tanárnak, orvosnak, külkereskedőnek, vegyészmérnöknek vagy jogásznak tanult.
Eredmény? Mindenki átlátta, hogy mekkora hülyeség, így nevetségessé vált ez a marxizmus-leninizmus, foximaxi áltudomány. A kötelezővé tett, túltolt, dogmás tukmálás csak még több ellenérzést vált ki. Azok is utálni fogják a holokausz témát, akik eddig bólogattak az éceszgébereknek.
Persze akkor meg a holokausztbiznisz megmondóemberei bólogathatnak: erősödik az antiszemitizmus, még több kötelező holokausztos óra kell.

Tiltakozni, az asztalt verni felesleges. Akkor csak lenáciznak, ahogy a marxizmus-leninizmust ellenzőket is lefasisztázták anno. Nevetségessé kell tenni az egész tárgyat, rámutatni a blődségére, talán 50 év múlva, amikor eltörlik a kötelező holokauszt oktatást, akkor lehet rajta röhögni, mint ahogy ma röhögünk a szocializmus politikai gazdaságtana meg a proletárdiktatúra és a munkásmozgalom története retro jegyzeteken.
Mindenképpen meg kell őrizni az utókornak a jegyzeteket erről az előadásról, hogy lássák, a 21. század elején is volt egy ilyen retrográd, múltba fordulva onanizáló trend, politikai indoktrináció, nem volt szabad a gondolkodás, papagájként kellett visszamondani a vizsgán, amit a korszak politikai kurzusa, a rezsim megkövetelt.

lezsír (törölt) 2015.05.28. 07:59:11

@poszt

"Igen, kontraproduktív a holokauszt kötelezővé tételének ötlete..."

A holokauszt kötelezővé tétele? LOL!!4!négy!!
Talán a holokauszt története oktatásának kötelezővé tétele.
Egyébként egyetértek a poszttal.

Toportyán Zsóti 2015.05.28. 08:11:44

Gázai gyermekekért azok a felelősek akik őket használják élő pajzsnak,ősi náci szokás.Majd ha berepül az ablakodon 1 hamasz rakéta akkor ráébredsz hogy mekkora szellemi phallosz vagy.Ideje lenne leszállni erről a döglött dakota lóról is,most hogy az iszlám nevében saját gyermekeiket gyilkolják na meg a keresztényeket.

sivatagi n. 2015.05.28. 09:29:39

@lezsír: "Tiltakozni, az asztalt verni felesleges. Akkor csak lenáciznak"

Nem felesleges, mert a túltolt nácizást is nevetségessé lehet tenni. Ez csak azért működik, mert sokan inkább csendben maradnak. De ha mindenki leszarná a nácizást, akkor onnantól kezdve a paranoid gyűlöletzsidók hiába rikácsolnának.

IdomitottFoka 2015.05.28. 10:48:24

Izrael mai politikája (elég jól) támadható (meg jól is védhető, de ez más kérdés), viszont elég egy kis holokausztot bedobni ebbe a közegbe és máris felforr mindenkinek az agyvize és ész nélkül fújja a lejárt szavatosságú zsidózást, saját magát hiteltelenítve. Talán nem kéne minden terelésre rámozdulni.

Veridicus76 2015.05.28. 10:49:43

Tessék szépen egyenesen, gerincesen elnevezni az új tantárgyat: világnézetünk alapjai.

sanyix 2015.05.28. 14:14:14

@Toportyán Zsóti: a zsidó gyerekek haláláért pedig azok a felelősek, akik pajzsnak használták őket a 2. világháborúban, vagy is a szüleik. Ezt egy SS tiszt mondta hivatalosan, és mint tudjuk ami hivatalos az igaz, és úgy is van.

kvadrillio 2015.05.28. 14:29:36

A ZSIDÓK ÁLTAL LEGYILKOLT 400 PALESZTIN GYEREKET IZRAELBEN OKTATJÁK ??????

kvadrillio 2015.05.28. 14:32:03

@lezsír: ...HOGY JÖN A MARXIZMUS-LENINIZMUSHOZ A KOLOKAMIZMUS ???????
AZÉRT ENNYIRE ELMEGYENGE NEM LEHECC......DE !!!

kvadrillio 2015.05.28. 14:34:16

@lezsír: ....ÉS...HOGY JÖN ILAN MÓÓÓÓR A MAGYAR EGYETEMEK TANTERVÉHEZ ?????????
PRIVATIZÁLTA TÁN A PÁZMÁNYT ???????? HE ?!

kvadrillio 2015.05.28. 14:37:03

VÉRSZEMET KAPTAK A ZSIDÓK ! MÉGHOGY A HOLOKAMU KÜLÖN TANTÁRGY LEGYEN ?????
VISZONT EZ A 25T ÉV, AMI ITT TÖRTÉNT....AZ ÖSSZES MAGYAR ÖNGYILKOSOK HOLOKAUSZTJÁVAL BEKERÜL MAJD A TÖRTÉNELEMKÖNYVEKBE V ASTAGON !!!!!

kvadrillio 2015.05.28. 14:40:45

NYOMUL HENRY FORD: A NEMZETKÖZI ZSIDÓ.......KOMMANDÓJA.......ELFOGLALTA A PARLAMENTET, KITŰZTE A ZSIDÓZÁSZLÓT A PÁZMÁNYRA...ÉS TOVÁBB TERJESZKEDIK, MÍG EL NEM FOGLALJA A MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉR WC-JÉT.....:o)))

kvadrillio 2015.05.28. 14:45:58

BOGI IS ILAN MÓR MIATT LETT CSAK A 20...PEDIG MENNYIRE IS VERTÉK A HABOT KOÖRÜLÖTTE A HOLOMESTEREK !!! :o)
.BOGGIE - I am going to sing at the Vienna State Opera In...
hu-hu.facebook.com/BoggieOfficial/posts/856414654435134
Meghívást kaptam a Bécsi Operába egy különleges rendezvényre, ahova ... Anikó Antal Kedves Bogi, ezek nagyon jo hirek, gratulalok! like hangulatjel es mikor ...

kvadrillio 2015.05.28. 14:47:14

@kvadrillio: MÉG A BÉCSI OPERÁBA IS BETUSZKOTTTÁK SZEGÍÍNYT....DE ASSESEGÍTETT RAJTAHHH.

kvadrillio 2015.05.28. 14:49:44

NAMOST NEMSOKÁRA AZ JÖN, HOGY AKI HOLOKAUSZTBÓL NEM DIPLOMÁZOTT MÁR MEHET IS BISSAU-GUINEÁBA MOSOGATNI.....:)...A DE LEGALÁBBIS KABJON BE EGY CIÁNKABSZULÁT.......

♔bаtyu♔ 2015.05.28. 14:52:00

Ez jó, ahogy az Index tálalja a Jobbik nyilatkozatát.

A helyett, hogy teljes egészében idézné, ad neki egy a nyilatkozattal köszönőviszonyba lévő alcímet: "Holokauszttagadó kurzust is szeretne a Jobbik?"

Majd a kiragadott mondatokat az újságíró jól megmagyarázza, bár a címnek így sem képes az megfelelni.

Gusztustalan.

Amúgy az eredi nyilatkozat akit érdekel, mert az újságíró azt érthetően nem linkeli be:

"Jobbik: "tragédia" a holokauszt, de veszélyes precedens az erről szóló tantárgy bevezetése a Pázmányon"

nemzeti.net/l.php?u=3123602

kvadrillio 2015.05.28. 14:59:22

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: ...NONONO ! A PÁRZMÁNY HALLGATÓI HALLLLGATNAK, MERŐK ISTENFÉLŐK ! FÉLNI IS TUDNI KÖLL ÁM !!!!! EGYBKÉNT IS, KÖZÉPISKOLAI TÖRTÉNELEMÓRÁN MÁR TANULTAK A HOLOIZÉRŐL IS, MERT A II. VILÁGHÁBORÚ RÉSZE........., LEGFELJEB B ILAN MÓR BÁCSI MÉG KIEGÉSZÍTETTE, RÁLAPÁTOLT 1-2 LEGENDÁT SZÍNESÍTÉSÜL........MINDEN ESETRE EZ MÁR A MÚLT TÖRTÉNELME....

VISZONT A 26 ÉV RENCERVÁLTÁS ÁLDOZATAI, ÖNGYILKOSSÁGAI, LIBÁS-ÖNGYILKOSSÁGOK, DEVIZAHITELES-ÖNGYILKOSSÁGOK..., NU !...AZ MÁR A JELEN !!!!!. EZEKET IS OKTATNI FOGJÁK MAJD.....DAN.......

NEM IS BESZÉLVE, HOGY A 70 ÉV HÁBORÚIBAN HÁNY EMBER HALT, HAL MEG JELENLEG IS.......

♔bаtyu♔ 2015.05.28. 15:03:58

@IdomitottFoka: Azt hiszem, te is rendesen magyaroznál, ha 3 évet kapnál azért, ha szerinted a Mohácsi vész félmilliós áldozatszáma nem helyénvaló.

Ha rendes a bíró, akkor kötelezne az erről szóló könyv elolvasására és egy pártfogót is kinevezne, akinek ki kell jelentenie, hogy te "elhiszed" ezt a számot, tehát elég hitelesnek kell lenned benne.

Azt mondanom sem kell, én szavaznék elsőként egy ilyen kormány ellen.

A zsidóknak illene fellépniük kollektíven az ilyenek ellen.

bbwd 2015.05.28. 15:22:10

ez a holotárgy remélem, komoly, mert viccnek durva lenne :P

és miből lesz a vizsga?

melyik napon, honnan, kiket vittek el?
melyik táborban volt gázkamra?
hogy szelektálták a táborlakókat?
vagy más kérdések lesznek?

Larry Silverstein 2015.05.28. 15:26:05

Magyar iskolába nem kell holokauszt. Tanulják Amerikában ahol kitalálták.

kvadrillio 2015.05.28. 15:32:08

A Jobbik kontraproduktívnak, szakmailag elhibázottnak és veszélyes precedensnek tartja a kötelező holokausztkurzus bevezetését a felsőoktatásban.

Anyaország, Holokamu :: 2015. május 28. 14:27 :: 5 hozzászólás Jobbik: "tragédia" a holokauszt, de veszélyes precedens az erről szóló tantárgy bevezetése a Pázmányon Reklám A Jobbik kontraproduktívnak, szakmailag elhibázottnak és veszélyes precedensnek tartja a kötelező holokausztkurzus bevezetését a felsőoktatásban. Emlékezetes, hogy a héten jelentette be a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektora, hogy feltehetően izraeli nyomásra az egyetemi minden egyes szakának valamennyi hallgatója számára kötelezővé teszi "A holokauszt és emlékezete" tárgy oktatását. A bejelentés nagy vihart kavart az egyetemi hallgatók között, akik feleslegesnek tartják a további óraterhelést, és sajtóhírek szerint az elvárttal ellentétes reakciókat váltott ki. Nem kizárt, hogy a patinás intézménybe jelentkezők száma jelentősen vissza fog esni a közeljövőben - áll a párt közleményében, alább olvasható a folytatás. A döntés oktatásszakmai értelemben elhibázott, hiszen egy önkényesen választott, tragikus történelmi esemény egyoldalú ismertetése és emlékezetpolitikai helyének vizsgálata csekély jelentőséggel bír a jövő értelmiséginek képzésében. A holokausztnevelés jegyében az összes egyetemi hallgató még a középiskolában minden évben részt vett január 27-én a nemzetközi holokauszt-emléknapon, valamint április 16-án a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján esedékes megemlékezéseken. Ez legkevesebb nyolc teljes napot jelent, amit holokauszt-tanulással töltöttek. Kétséges, hogy ismereteiket az egyetemeken is szükséges lenne bővíteni. Veszélyes precedensnek is tartjuk, mivel ezen logika mentén a jövőben például a német vagy a szlovák nagykövetség nyomására kötelezővé válhat a magyarországi németek és szlovákok kitelepítésének emlékezetével kapcsolatos kurzusok. A példák tetszőlegesen folytathatóak, ha ez a gondolkodásmód általánossá válna, akkor a hallgatók jórészt aktuálpolitikai érdekekből indított kurzusokat, és nem valódi szaktárgyakat hallgathatnának. A nyilvánvaló kettős mércéről, miszerint miért éppen erről a magyarországi tragédiáról kell kötelező órát hirdetni, már nem is beszélünk, mivel álláspontunk szerint az ideológiai nevelés nem a felsőoktatás feladata, így annak ott semmilyen formában nincs helye. Felkérjük az egyetemek és a magyar oktatáspolitika vezetőit, hogy ne engedjenek az erőszakos nemzetközi és liberális nyomásnak, ne engedjék tanrendjük felvizezését és oktatási programjuk befolyásolását. Az egyetemek feladata a gondolkodni tudó, problémák megoldására képes autonóm értelmiség képzése, nem válhatnak bizonyos érdekcsoportok játékszereivé - írja Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúság Tagozat elnöke, az oktatási és kulturális bizottság tagja.
Forrás: kuruc.info/r/2/143804/

NU, EZÉRT A HŐBÖRGÉSÉRT...ILAN MÓR KITILTJA A JOBBIKOT IZRAELBŐL ! :o)

A HOLOKAUSZT A II. VILÁGHÁBORÓ KICSI-PICI RÉSZECSKÉJE....VOLT !!!
ÖNMAGÁBAN NINCS ! NEM LÉTEZIK !!! CSAKIS A II. VILÁGHÁBORÚN BELÜLI TÖRTÉNÉSKÉNT !!!!!

kvadrillio 2015.05.28. 15:42:08

@bbwd: ....ezek nagyon jó kérdések ! Miután eccer 6 millióról másszor 1,5 millióról , de leginkább.....3 millióról regélnek a mai ismeretek, tehát valós szám még nem látott napvilágot.
TÚL SOK A KITALÁCIÓ, FELTÉTELEZÉS, SACCOLÁS.....ÚGY VÁLTOZUNAK AZ ARÁNYOK, MINT A TÚLÉLŐK MEGSOXOROSÓDÁSÁNÁL...:)

kvadrillio 2015.05.28. 15:43:05

ZÓDÁSÁNÁL....:)) MINDIG TÖBBEN LESZ !!! :o)

kvadrillio 2015.05.28. 15:44:59

"A HOLOKAUSZT A II. VILÁGHÁBORÓ KICSI-PICI RÉSZECSKÉJE....VOLT !!!
ÖNMAGÁBAN NINCS ! NEM LÉTEZIK !!! CSAKIS A II. VILÁGHÁBORÚN BELÜLI TÖRTÉNÉSKÉNT !!!!! "

DE...A ZSIDÓK EZT IS "KIVÁLASZTANÁK", MINT MAGUKAT IS EDDIG MINDIG...:o)))))))))

kvadrillio 2015.05.28. 15:45:59

ÉS LŐN II. VILÁGHÁBORÚBÓL KIVÁLASZTOTT HOLOKAUSZT........

BESZARÁÁÁÁÁS !!! ASZTTA RAFINÁLTYÁT NEKIJEHHH !

kvadrillio 2015.05.28. 15:51:57

egybként minden háborúban irtanak ki embertömegeket....vietnámi.....öbölháború..stb., ISIS......JAHH, HOGY NEM GÁZKAMRÁBAN TESZIK ???? HANEM RAKÉTÁTÓL DÖGLENEK MEG VAGY LEFEJEZIK ŐKET ? MENNYIVEL HUMÁNUSABB UGYE ??????

kvadrillio 2015.05.28. 15:53:42

HMMMMM....A ZSIDÓK SZELEKTÍVEN RÖVIDLÁTÓT JÁCCANAK, MERT MEGÉRI NEKIK !
HELYRE KŐNE TENNI VÉGRE ŐKET !!!!!

kvadrillio 2015.05.28. 16:03:29

Európa fejlődése kulturális alapokon nyugszik
Navracsics Tibor szerint érdemes a befektetni a kulturális szektorba

MH/MTI – 2015.05.28. 11:34

A kulturális szektor a fejlődés valódi forrása lehet Európában - mondta Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa csütörtökön Budapesten.

...jahhh.......a kulturális fejlődéshez fel kéne emelni a rabszolgabéreket is.....

kvadrillio 2015.05.28. 16:04:20

érdekes a mandiner nem enged be.......BIZTOS Ő IS SZELEKTÍVEN RÖVIDLÁTÓ GYEREK...:o)))))))

kvadrillio 2015.05.28. 16:55:40

@kvadrillio: Európa fejlődése kulturális alapokon nyugszik....ühüómmm..."A gyilkosság után kiderült, hogy Nancy kuncsaftjai közt egy politikus is volt, a lány és „kolléganői" hatalmas vidéki partikon kerültek közel az előkelő körökhöz. Úgy tudjuk, hogy az ügyben ennek ellenére egyetlen közéleti szereplőt sem hallgattak ki, mivel szinte azonnal képbe került a kínai férfi. A politikusi szál így már fel sem merült a gyanúsításnál."

"a lány és „kolléganői" hatalmas vidéki partikon kerültek közel az előkelő körökhöz.".....de....CSAK SZIMPLÁN KULTURÁLISAN...UGYE...:)))

lezsír (törölt) 2015.05.28. 17:28:33

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: "Kiálltak a Pázmány hallgatói, hogy köszönjük, nem kérünk a cionista agymosásból? Ha ennyire birkák, akkor magolják a holokausztot, egészségükre."

Miért, katolikusok, elhiszik a zsidó rebellis rabbi, Jézus meséit, az egyház, a pápa feljebbvalóságát, monden vallásos maszlagot, akkor a holokauszt vallás dogmái is beleférnek a fejükbe.
Műegyetemen valószínűleg sürgősen tiltakoznának a hallgatók, a Pázmány meg katolikus, oda birkák járnak, ők a nyáj, akiket terelni kell, és lehet őket etetni mindenféle zöldséggel. A vallás által legyalult agytekervények bármit bevesznek.
Én ateistaként a dogmatikus gondolkodást fenntartásokkal kezelem. A keresztény és holokausztvallást is kritikusan szemlélem. A holokausztot nem tagadom (nem szeretnék börtönbe kerülni...), de nem hiszek benne vallásos hévvel. Lennének kérdéseim, ha emiatt nem kerülnék börtönbe. De erre nincs garancia, így inkább magamban gondolkodom. Azt még szabad.

lezsír (törölt) 2015.05.28. 17:30:17

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: "Kiálltak a Pázmány hallgatói, hogy köszönjük, nem kérünk a cionista agymosásból? Ha ennyire birkák, akkor magolják a holokausztot, egészségükre."

Miért, katolikusok, elhiszik a zsidó rebellis rabbi, Jézus meséit, az egyház, a pápa feljebbvalóságát, monden vallásos maszlagot, akkor a holokauszt vallás dogmái is beleférnek a fejükbe.
Műegyetemen valószínűleg sürgősen tiltakoznának a hallgatók, a Pázmány meg katolikus, oda birkák járnak, ők a nyáj, akiket terelni kell, és lehet őket etetni mindenféle zöldséggel. A vallás által legyalult agytekervények bármit bevesznek.
Én ateistaként a dogmatikus gondolkodást fenntartásokkal kezelem. A keresztény és holokausztvallást is kritikusan szemlélem. A holokausztot nem tagadom (nem szeretnék börtönbe kerülni...), de nem hiszek benne vallásos hévvel. Lennének kérdéseim, ha emiatt nem kerülnék börtönbe. De erre nincs garancia, így inkább magamban gondolkodom. Azt még szabad.

lezsír (törölt) 2015.05.28. 17:42:53

@bbwd: "és miből lesz a vizsga?

melyik napon, honnan, kiket vittek el?
melyik táborban volt gázkamra?
hogy szelektálták a táborlakókat?
vagy más kérdések lesznek?"

Lehetnének szöveges matekpéldák.
Ha egy gázkamrába ezer zsidó fér, átlagsúlyuk 70 kilogramm, testsúlykilogrammonként 1200mg Zyklon-B kell a megölésükhöz, akkor hány kilogramm Zyklon-B-t használtak. Vegye figyelembe, hogy a
Más: ha Stern Marcell pesti hipszter újságíró nagyanyjának egy SS tiszt a lábára lépett tánc közben a pesti vigalmi negyedben 1944-ben, ez feljogosítja-e az unokát kárpótlásra, ha igen, mekkora összegre. Vegye figyelembe az inflációt és hogy a tiszt nyomban elnézést kért a baleset miatt. Továbbá a zsidó nagymamát fél év múlva csoportosan megerőszakoló orosz katonák, az orosz állam miért nem felel semmiért.

Ilyen feladatokat tudok elképzelni vizsgán. Persze ezzel nem a holokausztot, meg az áldozatok szenvedését akarom relativizálni. Eszembe sincs! A holokauszt a világtörténelem legszörnyűbb eseménye volt! Gondolni se merek olyanra, hogy nem ez volt a legborzasztóbb.
Csak a holokauszt vizsga módja nem világos előttem. Ezért ötletelek.

mortullus 2015.05.28. 18:30:12

@sivatagi n.: Szia. Nem tudod véletlenül, hogy a Sivatagi nemzedék c. magyar filmet (1989) hol lehet elérni?

Krisz11 2015.05.28. 22:38:46

Kib.szottul undorító már ez a holokauszt. Pedig a Pázmányt eddig tisztességes egyetemnek gondoltam.

Krisz11 2015.05.28. 22:42:19

Persze nincs zsidó elnyomás, meg zsidó terror, de mégsem a kommunizmus 150 millió áldozatáról indítanak kötelező tantárgyat.

pitcairn (törölt) 2015.05.28. 23:32:21

@Krisz11:

csak gumicsontok vannak a "nagyérdeműnek"

hadd rágódjanak a rajta

legalább __addig sem gondolkodnak__:)

Krisz11 2015.05.30. 14:49:57

A legszomorúbb az ügyben, hogy a Jobbik hallgat. Ennyit ér, hogy beszavaztuk. Jöjjön a nagy néppártosodás..
süti beállítások módosítása